dim-coaching-slider-02.jpg dim-coaching-slider-03.jpg dim-coaching-slider-04.jpg dim-coaching-slider-01.jpg

dim-coaching-slider-02.jpg

dim-coaching-slider-03.jpg

dim-coaching-slider-04.jpg

dim-coaching-slider-01.jpg

Coaching

Coaching is een stijl van begeleiden waarbij de gecoachte (organisatie, team of individu) uit zichzelf in beweging komt en deze een persoonlijke groei doormaakt. Tegelijkertijd heeft deze ontwikkeling een positief effect op de organisatie waarin de gecoachte werkt.

Coaching richt zich altijd op vragen waarbij het functioneren centraal staat en heeft veelal te maken met communicatievaardigheden, leidinggeven en de balans tussen werk en privé. Coaching is resultaatgericht. Het doel is het vrijmaken van iemands potentiële kwaliteiten zodat de betrokkene zo goed mogelijk presteert. In onze visie is coaching gericht op het bewust worden van het “hoe” en niet zozeer op het “wat gaat er nu niet goed”.

Organisatie coachingCoaching op drie niveaus

Organisatie coaching is als het ware de bedding voor de veranderaanpak en coachingstrajecten van personen en teams. Een organisatiecoach is de ideale katalysator van duurzame veranderingen. De organisatiecoach stuurt op leren en helpt verbanden te leggen tussen de verschillende organisatieniveaus en -onderdelen.

Binnen de verschillende organisatieniveaus en –onderdelen verlangen mensen meestal naar een optimale vorm van samenwerken. Toch is samenwerken binnen teams niet altijd vanzelfsprekend. Gewoontepatronen en ongeschreven regels, die in een team ontstaan, zijn niet altijd effectief of zinvol. Teamcoaching helpt te onderzoeken hoe de energie weer kan gaan stromen.

Persoonlijke coaching is een individueel traject, bedoeld om uw (zakelijke) vaardigheden en kwaliteiten verder te ontwikkelen en/of bij te sturen.

Organisatiecoaching is dus de basis en vandaar kan worden doorgestroomd naar teamcoaching en (eventueel) naar persoonlijke coaching. Omgekeerd bouwt persoonlijke coaching op via teamcoaching naar organisatiecoaching (zie cirkel).

Afspraak maken?

Neem contact op met DIM Coaching.

images/dimcoaching-coaching-icon.png

Coaching

Het vrijmaken van iemands potentiële kwaliteiten zodat de betrokkene zo goed mogelijk presteert.

images/dimcoaching-training-icon.png

Training

Het aanleren of verbeteren van kennis en vaardigheden waarbij ook aandacht is voor attitude.

images/dimcoaching-advies-icon.png

Advies

Geen ellenlange rapporten en een alleswetende adviseur. DIM adviseert juist door zaken samen met de klant aan te pakken.

Contact

DIM Coaching B.V.
Rietlaan 23
3851 PA Ermelo
Nederland

T (0341)840 704
info@dim-coaching.nl
W www.dim-coaching.nl