dim-coaching-slider-02.jpg dim-coaching-slider-03.jpg dim-coaching-slider-04.jpg dim-coaching-slider-01.jpg

dim-coaching-slider-02.jpg

dim-coaching-slider-03.jpg

dim-coaching-slider-04.jpg

dim-coaching-slider-01.jpg

Persoonlijke coaching

“Persoonlijke coaching” is een begeleidingsvorm waarbij de coach de ander (de coachee) aanzet (of uitnodigt) tot zelfreflectie in relatie tot een bepaalde coachvraag. Hierdoor wordt de coachee zich bewust van zijn/haar leerproces. Hij/zij krijgt inzicht in zijn/haar (persoonlijke) normen, waarden, overtuigingen, opvattingen, motieven, kwaliteiten en valkuilen. Daardoor kan de coachee de kans nemen om te groeien en te ontwikkelen. Hij/zij leert de door hem/haarzelf geformuleerde coachvraag te beantwoorden en de doelen te bereiken.

In 5 bijeenkomsten van 1,5 uur krijgt de coachee zicht op het onderliggend probleem en doet inzichten op over de oorzaken en mogelijke oplossingen.

Click gesprek

De eerste bijeenkomst vindt plaats op een door u uit te kiezen locatie. Na afloop besluit u of u het traject wilt afmaken door nog 4 sessies te volgen.
Als u na deze eerste sessie besluit te stoppen heeft u geen financiële verplichtingen.

Werkwijze

Na de eerste bijeenkomst kunt u scherp formuleren waar u de volgende 4 sessies aan wilt werken en welke doelen u wilt bereiken.
Tijdens de eerste bijeenkomst kunt u checken of er een click is tussen u en de coach als basis voor een verder traject. In de volgende bijeenkomsten gaan wij dan verder werken aan de antwoorden op uw specifieke coachvraag.

Investering

De investering voor 5 sessies bedraagt € 1050,- (excl. BTW). Als u besluit na de eerste bijeenkomst verder te gaan, ontvangt u de factuur betreffende het gehele traject (5 sessies). In overleg is het mogelijk extra gesprekken in te plannen.

Afspraak maken?

Neem contact op met DIM Coaching.

images/dimcoaching-coaching-icon.png

Coaching

Het vrijmaken van iemands potentiële kwaliteiten zodat de betrokkene zo goed mogelijk presteert.

images/dimcoaching-training-icon.png

Training

Het aanleren of verbeteren van kennis en vaardigheden waarbij ook aandacht is voor attitude.

images/dimcoaching-advies-icon.png

Advies

Geen ellenlange rapporten en een alleswetende adviseur. DIM adviseert juist door zaken samen met de klant aan te pakken.

Contact

DIM Coaching B.V.
Rietlaan 23
3851 PA Ermelo
Nederland

T (0341)840 704
info@dim-coaching.nl
W www.dim-coaching.nl